13 Ekim 2011 Perşembe

BRETT ANDERSON TAPTAZE ALBÜMÜYLE SALON’DA

Britpop’un simgesi Brett Anderson, Eylül ayında piyasaya sürdüğü dördüncü solo albümü, Black Rainbows turnesi kapsamında bu hafta sonu Salon’da. Özgün vokal tarzı ile Brett Anderson, 14 Ekim Cuma ve 15 Ekim Cumartesi geceleri, iki gece üst üste saat 22.30'da Salon takipçileriyle buluşacak.

BURHAN FELEK BASIN HİZMET ÖDÜLLERİ'NİN SAHİPLERİ BELLİ OLDU

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri belli oldu. 10 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’de TGC merkezinde toplanan Seçici Kurul 11 kıdemli gazeteciye ödül verilmesini karara bağlandı.

DARBE PORTAKALLARI SAHİPLERİNE KAVUŞTU

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde bir ilke imza atıldı. 1979'da sansür, 1980 yılında ise darbe nedeniyle yapılamayan Altın Portakal Film Festivallerinin ödülleri, Cam Piramit'te düzenlenen "Geç Gelen Altın Portakal Ödülleri"yle sahiplerine verildi. Sanatçı Cem Davran'ın sunduğu, Ali ve Aysun Kocatepe ikilisinin şarkılarıyla renk kattığı geceye siyasiler, Yeşilçam'ın usta oyuncuları ve sayıda davetli katıldı.