2 Ağustos 2012 Perşembe

AİLELELER DİKKAT BU LİSE "İŞ GARANTİLİ

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Ankara Sanayi Odası (ASO) Ankara'da ASO Teknik Meslek Koleji öğrenime açtı. 'Yüzde 100 Burs, Yüzde 100 İş' sloganıyla yola çıkan kolej hakkında bilgi veren ASO Başkanı Nurettin Özdebir,  işe girmek için AB uyum prosedürleri gereğince Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından sertifikalandırma yapılacağını belirterek, yetiştirdiğimiz öğrenciler bu yeterlilik düzeyinde olacak. Bu da iş garantisi anlamına geliyor" dedi.

'THE GREAT MASTERS'A YOĞUN İLGİ

Arter Tasarım ve MSGSÜ işbirliğiyle, Vestel ana sponsorluğunda MSGSÜ Tophane‐i Amire Kültür Sanat Merkezi’nde açılan The Great Masters Sergisi 27 Ağustos tarihine kadar her gün 10:00 – 19:00 arasında, Perşembe günleri ise 21:00'a kadar ziyaret edilebilir.

CAZIN YILDIZLARI AKBANK CAZ FESTİVALİ'NDE!

Caz tutkunlarının her yıl merakla beklediği, Türkiye'nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali, 22. yılında dopdolu bir programla 3-21 Ekim tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

PERA MÜZESİ'NDE "DENEYİMİN ÖTESİ"

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, 10 Ağustos-30 Eylül 2012 tarihleri arasında "Deneyimin Ötesi" başlıklı sergiye ev sahipliği yapacak.

İLHAN İREM HAYRANLARINA MÜJDE

Türkiye 'de ayrı bir hayran kitlesi bulunan İlhan İrem, sanat hayatının 39. yıl dönümünde sahne alacağı Turkcell Kuruçeşme Arena'da sevenleriyle buluşacak.

VİZESİZ UKRAYNA TURLARI BAŞLADI

Türkiye Cumhuriyeti ve Ukrayna Devleti vatandaşlarının 1 Ağustos 2012 itibariyle seyahatlerini karşılıklı olarak vizesiz gerçekleştirebilecekleri iki ülke Büyükelçilikleri'ne ait internet sitelerinde duyuruldu.