13 Temmuz 2012 Cuma

EFSANE 50. YAŞINI KUTLADI

Rolling Stones üyeleri, Londra'daki Somerset House'da kariyerlerini gösteren fotoğrafların bulunduğu sergiye katıldı ve prova yaptı.

RAMAZANDA CAZ BAŞLIYOR

Başlangıcından beri büyük ilgi gören ve Ramazan eğlencesi kültürüne yeni bir boyut katan “Ramazanda Caz” bu yıl üçüncü kez müzikseverlerle buluşuyor.

SBS BİRİNCİSİ MERSİN'DEN

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı'nın (SBS) sonuçları açıklandı. TED Mersin Özel İlköğretim Okulu'ndan Nezihe Ezgi Menzi birinci oldu.

ŞEKER HASTALARINA İYİ HABER

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), diabet hastalarının 3 aylık ihtiyacının karşılığı olan 25 şeker ölçüm çubuğu yerine, bundan böyle 50 ölçüm çubuğunun bedelini ödeyeceğini açıkladı.

THY "AVRUPA’NIN EN İYİ HAVAYOLU" ÖDÜLÜNÜ ALDI

100 değişik ülkeden 18 milyona yakın havayolu yolcusunun oyları ile verilen Skytrax ödüllerinde Türk Hava Yolları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “Avrupa’nın En İyi Havayolu” seçildi.

İCAT ÇIKARAN ÜNİVERSİTEYE TEKNOLOJİ MERKEZİ KURULDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, üniversite bünyesinde Teknoloji Merkezi kurulduğunu söyledi.

KULÜBELERDE İNTERNET BEDAVA!

ABD'de New York belediyesi, artık çok sık kullanılmayan ankesörlü telefonları WiFi noktasına çeviriyor.

DENİZ OTOBÜSÜ VE ARABALI VAPURLAR 24 SAAT ÇALIŞACAK

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan trafik sorununa çözüm yaratmak için, Sirkeci-Harem hattındaki arabalı vapuların 24 saat çalışmasına karar verdi.

ATİNA’DAN YENİ VİZE ATAĞI

Yunanistan Dışişleri Bakanı Dimitris Avramopulos, Türk vatandaşlarının 48 saatte alabilecekleri beş yıl süreli çok girişli Schengen vizesi için yeşil ışık yaktı.