27 Mart 2012 Salı

ANKARA'NIN FESTİVALİ BAŞLIYOR

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı tarafından 5-28 Nisan’da yapılan Uluslararası Ankara Müzik Festivali 14 farklı ülkeden yerli yabancı yaklaşık 700 sanatçının katılımı ile gerçekleşecek.

"BAHÇEŞEHİR"DEN KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI

Bahçeşehir Üniversitesi, Şişli Belediyesi ve Bahçeşehir Üniversitesi Öğrenci Konseyi işbirliğiyle, "Her Okula Bir Kütüphane" sloganıyla kitap toplama kampanyası başlatıldı.

İSTAN'BUL'A AİT TÜM KARELER BURAYA!..

İGDAŞ tarafından Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında düzenlenen En "Havalı" Kareler 2012 fotoğraf yarışmasının bu yılki başvuruları 20 Mart-22 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

'ERDAL ÖZ EDEBİYAT ÖDÜLÜ' MURATHAN MUNGAN'IN

Erdal Öz'ün anısını yaşatmak için her yıl bir şair ya da yazara verilen Erdal Öz Edebiyat Ödülü'ne bu yıl Murathan Mungan layık görüldü.

ÇİN'DE 3 BİN KİŞİYE HEDİYE KÜLÇE ALTIN

Çin’de bir şirket, kuruluşunun 40’ıncı yıldönümü anısına, 3 bin köylüye altın ve gümüş külçeleri dağıttı.

ÇUKUROVA'NIN TİYATRO BAYRAMI BAŞLIYOR

Sabancı Vakfı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Devlet Tiyatroları işbirliğiyle düzenlenen Devlet Tiyatroları-Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali, bu yıl 14’üncü kez gerçekleşiyor. Her yıl, yerli ve yabancı toplulukların oyunları ve sokak gösterileriyle Türkiye’nin kültür sanat hayatına renk katan festival, bu yıl da izleyicilere dopdolu bir program sunuyor.