19 Eylül 2011 Pazartesi

TÜRK TELEKOM'DAN FATURA BORCU İNDİRİMİ

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, şirket; müşterilerinin geçmiş yıllara ait borçlarının tahsiline yönelik "Tatlıya Bağlayalım" kampanyasının kapsamını güncelleyerek birikmiş borcu olan müşterilerine ödeme kolaylığı sunmaya kaldığı yerden devam ediyor.

KÖRLÜK TARİH OLUYOR

Hacettepe Üniversitesi Çocuk Sağlığı Enstitüsü, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Metabolizma Ünitesi araştırıcıları Doç. Dr. Köksal Özgül ve Dr. Didem Yücel Yılmaz, tek hasta bireyden yola çıkarak, körlüğe neden olan yeni bir gen buldu.

İŞSİZ KADINLAR TAKSİ ŞÖFÖRÜ OLDU

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası tarafından desteklenen, "kadın taksi şoförleri" projesi ilk meyvelerini verdi. İstanbul'da eğitimini tamamlayan 10 taksi şoföründen yedisi Beylikdüzü'ndeki AS Taksi durağında göreve başladı.

TÜRK SANATLARI PARİS'TE

14. Uluslararası Türk Sanatları Kongresi, Fransa'nın başkenti Paris'teki ''College de France''da 19-21 Eylül arasında gerçekleştirilecek.

ŞİİRE İNANANLARIN FESTİVALİ 24 EYLÜL'DE 100 ÜLKEDE

24 Eylül’de 100’e yakın ülkede ilk kez yapılacak Şiir Festivali “Değişim İçin 100 Bin Şair”in (100 Thousand Poets For Change) Türkiye ayağı İstanbul ve Mardin'de yapılacak.

ALTIN SAFRAN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen 12. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamındaki “Belgesel Film ve Fotoğraf Yarışması”nda, “Bağlamam var üç telli” adlı belgesel birinci seçildi.