25 Eylül 2010 Cumartesi

KİLİSE İLE CAMİ AYNI ÇATI ALTINDA

Aynı çatı altında hem cami hem de kilise. Bu proje gerçek oluyor. İsveç'te bir araya gelen Müslüman ve Hristiyan din adamları, hem kilisenin hem de caminin aynı merkezde toplanacağı bir merkez yapma kararı aldı. Ortak projeyle, aşırı sağın yükseldiği İsveç'te, barış ve kardeşlik mesajı verilmesi amaçlanıyor.

APOLLON'DA MÜZİK ZİYAFETİ

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Side beldesinde devam eden Side 10. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nde bu yıl kurulan ''Aspendos String Quartet'' grubu tarihi Apollon Tapınağı'nda ilk konserini verdi.

MUCİZE ÇOCUK, ARSENAL'DE

İngiltere'de, bir bacağını kaybetmek üzereyken mucizevi bir şekilde iyileşen 6 yaşındaki bir çocuk, Premier Lig takımlarından Arsenal'a transfer oldu.

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ GERİ GELDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Programı içinde yer alan açık hava film gösterimleri, Manavgat’tan İsparta’ya uzanan geniş bir alana yayılacak. 27 noktada 84 film gösteriminin yapılacağı açıkhava sinema etkinliği çerçevesinde birbirinden güzel filmler sinemaseverlerle buluşacak.

DÜNYACA ÜNLÜ 8 SPOR VE DANS EĞİTMENİ İSTANBUL'DA!

Sports International Fitness ve Tenis Kulüpleri tarafından düzenlenen “İstanbul Fitness Convention 2010”, 2-3 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. Spor ve dans tutkunları, Ataköy Marina’daki kulüpte uluslararası üne sahip sekiz spor ve dans eğitmeni eşliğinde unutulmaz bir deneyim yaşayacak.