14 Mart 2013 Perşembe

YURTKUR SİNEMAYA ‘GÖTÜRECEK’


Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR), yurtta kalan öğrenciler için ücretsiz ‘Sinema Günleri’ düzenliyor.

C2CISTONIGHT İLE BİR GECEDE 8 MEKAN



Avrupa’nın en sıcak şehirlerinin önemli mekanlarında, farklı sanat dallarını ve yeni akım sanatçıları bir araya getiren “Club To Club”, ‘TONIGHT’ konsepti ile 30 Mart Cumartesi akşamı yeniden İstanbul’da.

NAKİL RAHİMLE ANNELİK HEYECANI



Dünyada ilk kez kadavradan rahim nakli yapılan 22 yaşındaki Derya Sert'e önceki gün de çift embriyo nakledildi. Rahim naklinden 18 ay sonra doktorlar 8 dondurulmuş embriyodan ikisini genç kadının rahmine yerleştirdi. Hamileliğin gerçekleşip gerçekleşmediği 10 günde belli olacak.

TÜRKİYE'YE GELİYOR!



İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, 16 yıldan bu yana aralıksız destek veren Garanti Bankası'nın sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Caz Festivali bu sene 20. yılını kutluyor. 2–19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek 20. İstanbul Caz Festivali, caz dünyasının ünlü sanatçılarının yanı sıra yine pop, rock, folk ve dünya müziğinin başarılı isimlerini özel bir programda buluşturacak. 20. İstanbul Caz Festivali'nin ilk sürprizlerinden biri günümüzün en iyi kadın vokallerinden biri olarak kabul edilen Alicia Keys olacak.

TEKNOGİRİŞİM SERMAYESİ YEŞİL SAHALARA DA İNDİ



Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, 2009 yılından bugüne kadar 740 kişinin teknogirişim sermayesi desteğinden yararlandığını bildirdi.