24 Temmuz 2014 Perşembe

'FIGHT CLUB 2' ÇİZGİ ROMAN SERİSİ OLARAK GELİYOR



Ünlü yazar Chuck Palahniuk, “Dövüş Kulübü 2” (Fight Club 2)’yi 10 adet çizgi roman serisi olarak yayınlayacağını açıkladı. Hikaye, ismi verilmeyen anlatıcının, manipülatif ve agresif arkadaşı Tyler Durden’ın kendi öteki benliği olduğunu farketmesiyle sonlandırılan ilk bölümün on yıl sonrası şeklinde devam edecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI TV KURDU



Sağlık Bakanlığı, halkı sağlık konusunda bilimsel gerçekler ışığında bilgilendirmek için televizyon kurdu. Kanalın 6 ay sonra uyduya geçmesi planlanıyor.

ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ BAŞLIYOR!



Rock'ın önemli isimlerinin sahne aldığı Zeytinli Rock Festivali önümüzdeki günlerde başlayacak. Üç gün sürecek olan Zeytinli Rock Festivali konuklarına muhteşem anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Zeytinli Rock Festivali'nin biletleri satışa sunuldu. Zeytinli Rock Festivali başlıyor!

BAKANLIKTAN BELEDİYELERE "ÇEVRE" DESTEĞİ



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yarın düzenlenecek törenle 69 belediyeye 45 temizlik aracı, 5 arazöz ve bin 800 çöp konteyneri dağıtacak.

İSTANBUL'DA BAYRAMDA KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ



Ramazan Bayramında köprü ve otoyolların ücretsiz kullanılmasıyla ilgili Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.