25 Aralık 2012 Salı

CIRQUE DU SOLEIL BİR KEZ DAHA İSTANBUL'A GELİYOR



Cirque Du Soleil, bu kez de Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour ile 2013’te İstanbullu seyirciler ile buluşacak.

EKOLOJİK PAZARLAR BÜYÜYOR



Buğday Derneği ve Kartal Belediyesi'nce 20 Aralık 2009 tarihinde açılan İstanbul’un ikinci ekolojik pazarı Kartal %100 Ekolojik Pazar üç yaşında!

DIDO'DAN 4 YIL SONRA YENİ ALBÜM



30 milyona yakın albüm satışı ile günümüzün en sevilen kadın vokallerinden olan Dido, 4 senelik bir aradan sonra tekrar müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

UÇAKTA CEP VE İNTERNET DÖNEMİ BAŞLIYOR



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Yakında vatandaşlarımız uçakta da ceple konuşabilecek ve internete bağlanılabilecek" dedi.

HOLLANDA'DA BU YIL MÜZEYE 19,5 MİLYON KİŞİ GİTTİ



Hollanda Müzeler Derneği tarafından yapılan açıklamada, ülke genelinde 2012 yılında müzeleri ziyaret edenlerin toplam sayısının 2011 senesine kıyasla 1,5 milyon artarak, 19,5 milyona yükseldiği belirtildi.

BÜYÜK ÖDÜL TÜRKİYE'YE!



Lizbon'da düzenlenen 16 ülkeden 300'ün üzerinde eczanenin katıldığı ''Uluslararası En İyi Eczane'' yarışmasında, Türkiye'yi temsil eden Ankara'dan bir eczane, ''Hizmet Alanları ve Servis'' kategorisinde birincilik ödülüne değer görüldü.

AB'DEN VİZE MUAFİYETİ



AB Komisyonu'ndan vize muafiyeti konusunda önemli bir açıklama geldi. Komisyon, hizmet sunan Türk vatandaşlarının Almanya, Hollanda ve Danimarka'ya vizesiz girebileceğini belirtti.