19 Mart 2014 Çarşamba

İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR



Sinemaseverler için 33. İstanbul Film Festivali biletleri 22 Mart Cumartesi günü 10.00’dan itibaren satışa çıkıyor.

ANKARA KUĞULU PARK'TA 'IŞIK RÜZGARI'



31. Uluslararasi Ankara Müzik Festivali cercevesinde Kuğulupark’ta  Alman sanatci Axel Buether’in sunacağı interaktif ışık ve ses gösterisi düzenlenecek.

'YOZGAT BLUES'A SOFYA'DAN ÖDÜL



Yozgat Blues 6-16 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen 18. Uluslararası Sofya Film Festivali’de “Balkan” yarışmasında En İyi Balkan Filmi ödülünü kazandı.

MOTOROLA DA AKILLI SAAT YAPTI



Motorola, Android Wear ile çalışan ilk akıllı saatini duyurdu. Moto 360 isimli saat, halihazırda satılan akıllı saatlere kıyasla daha çok ‘saate benzemesi’ ile dikkat çekiyor.

PORTEKİZ'İN HİPNOTİZE SESİ



'Portekiz'in Enya'sı' olarak da nitelendirebileceğimiz kristal sesli şarkıcı Teresa Salgueiro, ekibiyle birlikte dağevine kapanarak kaydettiği son albümü 'O Mistério'nun duygu yüklü şarkılarıyla bu akşam İş Sanat'a konuk oluyor.
‘Portekiz’in Enya’sı’ olarak da nitelendirebileceğimiz kristal sesli şarkıcı Teresa Salgueiro, ekibiyle birlikte dağevine kapanarak kaydettiği son albümü ‘O Mistério’nun duygu yüklü şarkılarıyla yarın akşam İş Sanat’a konuk oluyor.

TEK TESTLE BİRÇOK HASTALIĞIN TANISI KONUYOR



Basit bir gaita testi ile uzmanlar vücudun tüm DNA’sını çözüyor. İltihaplı romatizmadan, kansere ve nedenlerine, pankreas hastalıklarından beyin kanaması risklerine kadar pek çok hastalığın tanısını koyuyor.