31 Aralık 2010 Cuma

İYİ HABERLERLE DOLU YENİ BİR YIL DİLEĞİYLE!

“Ne İyi Haber” ilk yılını doldurmak üzere. 2010 yılının tüm dünya için pek parlak geçtiği söylenemezse de yıl boyunca rastladığımız iyi haberler yeni yıla umutla bakmamızı sağlıyor.

“Ne İyi Haber”in yayına başladığı Şubat 2010’dan itibaren Türkiye’den ve dünyadan yaklaşık 1700 tane iyi haberi izleyicilerimize aktardık. Tabii ki bunlar sadece bizim gözümüze takılan haberlerdi. Dünyada her gün yüzlerce iyi olay meydana geliyor. Keşke elimizden gelse de hepsini yayınlayabilsek. Yine de şimdiye kadar yayınladığımız iyi haberlerin hiç de az olmadığını düşünüyoruz.

Şöyle bir bakınca, yıl içinde en fazla sayıda iyi haberin başta kültür-sanat olmak üzere, sağlık, çevre ve ekonomi alanlarında yer aldığını görüyoruz. Bunların çoğu da ülkemizde gerçekleşen iyi haberler.

Sonuçta, çıkış noktamız olan iyi haberin de haber değeri taşıdığı ve aktarılması gerektiği tezimizin doğrulandığını düşünüyoruz. İçeriklerinde iyi haberlere yer veren tüm medya kuruluşlarına ve yorumlarıyla bizi destekleyenlere teşekkür ediyoruz.

Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi ve 2011’in sizlere ve sevdiklerinize en iyi haberleri getirmesini diliyoruz.

Mutlu Yıllar!

NE İYİ HABER

0 yorum:

Yorum Gönder