31 Aralık 2010 Cuma

SKYPE'LA iPHONE'DA GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME

Skype dünyadaki milyonlarca kullanıcının 3G ve WiFi ağları üzerinden görüntülü konuşma yapmasını sağlayacak yeni iPhone uygulamasını duyurdu. Bugün itibari ile Apple App store’dan indirilebilecek yeni iPhone için Skype uygulaması, iPhone, iPad ve iPod touch sahiplerinin ücretsiz (operatör bedelleri hariç) görüntülü Skype görüşmeleri yapmasını sağlıyor.

Apple’ın verilerine göre 2010 yılında en çok tercih edilen ilk beş ücretsiz uygulamadan birisi olan Skype iPhone uygulamasında, artık Skype’tan Skype’a ücretsiz veya Skype’tan cep telefonları ve sabit hatlara uygun fiyatlarla arama yapılabilecek, iki uygulama arasında ücretsiz anlık görüntülü görüşme ücretsiz olarak yapılabilecek.

Firmadan yapılan açıklamaya göre kullanıcılar iPhone üzerinden Skype görüntülü konuşmaları hem 3G veri bağlantısı hem WiFi ile gerçekleştirebiliyor. Yeni iPhone için Skype uygulaması iPhone 4, iPhone 3GS ve i0S 4.0 veya daha üstüne sahip iPod touch 4. nesil ile uyumlu. iPod touch 3. nesil ve iPad video alma özelliğine sahip. Çağrılar, iPhone uygulaması için yeni Skype kullanan cihazlar ve Windows 4.2 ve üzeri için Skype, Mac 2.8 ve üzeri için Skype, Linux ve ASUS Videophone (Görüntülü telefon) için Skype masa üstüleri kullanan cihazlar arasında yapılabiliyor.

NTVMSNBC

0 yorum:

Yorum Gönder