26 Ağustos 2010 Perşembe

ZAFER FUARI, 15. KEZ ZİYARETÇİLERE KAPILARINI AÇTI

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen '2010 Zafer Fuarı', bu yıl 15. kez ziyaretçilere kapılarını açtı.

Belediye Kültürpark Fuar Alanı'nda düzenlenen '2010 Zafer Fuarı'nın açılışında konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, fuara katılan firma sayısının her geçen yıl arttığını söyledi. Başkan Çoban, Zafer Fuarı'nın bu sene 86 firmanın katılımıyla 7 bin 200 metrekare açık alan, 980 metrekare kapalı alanda 15. kez kapılarını ziyaretçilere açtığını söyledi. Çoban, fuara Afyonkarahisar'dan 57 firma, şehir dışından 29 firma katıldığını bildirdi. Çoban, temsilcilik bağlamında Almanya, Çin ve Hindistan merkezli 4 firmanın da fuarda temsil edildiğini bildirdi.

Çoban, bu yıl ilk defa gıda satış reyonlarının revize edilerek vatandaşlara daha nezih ve daha kaliteli şartlarda hizmet sağlayacak şekilde sayılarına sınırlama getirilerek hizmet kalitesinin yükseltildiğini söyledi. Fuara firmaların katılımın giderek artacağına inandığını dile getiren Çoban, fuarın bölgenin en güçlü fuarı olacağını ve Afyonkarahisar ekonomisine büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Çoban, fuarın 30 Ağustos tarihine kadar açık kalacağını bildirdi.

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Zafer Fuarı'nın 15 yıldır açılmasının büyük bir başarı olduğunu söyledi. İmga, her yıl katılan firma sayısının artmasının da fuarın popülerleştiğini gösterdiğini kaydetti.

TNN HABER

0 yorum:

Yorum Gönder