5 Nisan 2010 Pazartesi

ODTÜ MEZUNLARININ YAPTIRDIĞI OKUL İÇİN KONSER

ODTÜ Mezunları Derneği'nin organizasyonuyla 23 Ocak'ta temeli atılan, ODTÜ Mezunları Derneği İlköğretim Okulu'na destek ve yardım amacıyla 28 Nisan'da Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu konseri düzenlenecek.

ODTÜ mezunları ve ODTÜ Mezunları Derneği'nin "Okula Yüz Verin" (Yüz Liraya Okul) sloganıyla başlattığı kampanyada sona yaklaşılıyor. 15 Mayıs'ta okulun kaba inşaatının bitmesi planlanırken, okulun mimarisi, projesi, mühendisliği ODTÜ öğrencileri ve mezunları tarafından yapıldı. Okul, engelli öğrenciler de düşünülerek, özel tasarlandı.

Okula gerekli maddi kaynak için bağışların internet ortamında kredi kartıyla yapılabilmesi için teknik alt yapı oluşturdu. İnternetten kredi kartıyla bağış yapmak isteyenlerin, www.100ytlye1okul.org ve www.okulayuzverin.org adreslerinden ya da ODTÜ Mezunları Derneği'nin sitelerinden kampanyaya ulaşabileceği belirtildi.

ODTÜ mezunlarının Yenikent Merkez'de yaptırdığı okulun yanındaki eski binada eğitim gören öğrenciler, 23 Nisan'da ODTÜ'ye getirilip, gezdirilecek.

Aynı zamanda engelli öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun olarak da tasarlanan projenin bir bölümünün, 2010-2011 öğretim yılında eğitime başlaması planlandı.

HABER X

0 yorum:

Yorum Gönder