3 Mart 2010 Çarşamba

HERKES İÇİN UCUZ BİLGİSAYAR

KOBİ'ler için özel serisini ThinkPad tanıtan Lenovo daha fazla performans ve garanti vaat ediyor.

KOBİ'lere yönelik geliştirilen ThinkPad Edge dizüstü bilgisayar serisi uygun fiyat aralığıyla, ihtiyaç duyulabilecek tüm özellikleri tek bir bilgisayarda toplayarak verimli çalışma ve maliyet avantajı sağlıyor.

Lenovo ünlü ThinkPad markası ile kurumsal müşterilerine verdiği hizmete yeni bir model daha ekliyor. Özellikle üretim ve istihdamın lokomotifi olan küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik hazırlanan ThinkPad Edge dizüstü bilgisayar serisi, KOBİ'lerin ihtiyaç duyacakları tüm özellikleri bir araya topluyor.

Uygun fiyat, yüksek performans, garanti güncellemesi ve kaza hasarı koruma hizmeti ile ThinkPad Edge, KOBİ'lerin vazgeçemeyeceği bir ürün olacak. ThinkPad kalitesinden taviz vermeden tasarlanan ürünün en dikkat çekici yanı ise ünlü ThinkPad kalitesini oldukça uygun fiyat aralığında sunuyor olması.

ThinkPad Edge ismini taşıyan dizüstü bilgisayar serisi, şifre yöneticisi, sistem güncelleme, erişim bağlantıları, aktif koruma sistemi ve güç yöneticisi ile bir şirkette ihtiyaç duyulan özellikleri tek bir dizüstü bilgisayarda topluyor. Lenovo'nun vazgeçilmez ThinkVantage teknolojisinin de bulunduğu KOBİ'lere yönelik bu yeni ürün serisi, teknolojinin geldiği son noktayı gösteriyor.

ThinkPad Edge serisi öncelikle 13 inç'lik ekran boyutuyla tüketicilerle buluşuyor. Seriye yakında farklı ekran seçenekleri de dahil olacak. Parlak gece siyahı ve parlak ateş kırmızısı renk seçenekleri ile pazarda olacak ürünler, Intel ve AMD işlemci alternatifleriyle müşterinin tercihlerine sunulacak. ThinkPad Edge 13 inç'lik modelleri 620 – 1.090 USD + KDV fiyat aralığı ile rekabete damga vuracak.


MİLLİYET

0 yorum:

Yorum Gönder