29 Temmuz 2013 Pazartesi

BATARYA ÖMRÜNÜ TAM GÜNE ÇIKARACAK!



Dünyanın en büyük arama motoru Google, Android telefonlarda yeni bir yazılımla batarya ömrünü uzatmak ve tüm gün dayanacak hale getirmeyi amaçlıyor.

BusinessInsider sitesinde yer alan bir haberde, teknoloji dünyasının en yakından takip edilen incelemelerinin yer aldığı PocketNow sitesinden uzman Joe Levi'nin Android'in yeni yazılımına yönelik yorumlarını dile getirildi.
Levi yeni Android yazılımına yönelik yaptığı incelemesinde cep telefonunun batarya ömrünün 25 saat sürdüğünü belirtti.
Levi, "Yeni Android 4.2 ile, cep telefonunu yeniden şarj etmek için 4-6 saat beklerdim. Bir teknoloji eleştirmeni olduğumdan, akıllı telefonumu normal insanlardan daha fazla kullandığımı söylememe gerek yok. Bu yüzden benim telefonumun batarya ömrü olması gerekenden biraz daha az. Ama şimdi Android'in 4.3 yazılımıyla kullanıcı alışkanlıklarımdan hiçbir şey kaybetmeden cep telefonumu yeniden şarj etmeden tüm gün boyunca kullandım. Hatta gece ve sabah da işe gelene kadar şarja gerek duymadım. Yeni yazılımla Android akıllı telefonların batarya ömürlerinin 25 saat ve üzerine çıktığını söyleyebilirim. Bu gerçekten çok etkileyici" dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder