1 Mart 2012 Perşembe

10 KAT HIZLI İNTERNET!

İnternette hepimizin istediği daha fazla hız. Bağlantınızı hızlandırmanın, daha hızlı bir bilgisayar kullanmanın bu anlamda amacınıza ulaşmak için faydası olacağı kesin. Ama çok daha basit (ve masrafsız) bir çözüm ile internette daha hızlı sörf yapabilirsiniz. Firefox ve Chrome tarayıcılarında kullanabileceğiniz FastestWeb adlı ufak bir eklenti, tarayıcınızın sayfaları çok daha hızlı açmasına yardımcı oluyor.

Birkaç tıklama ile yükleyebileceğiniz FastestWeb eklentisinin sayfaları siz daha ziyaret etmeden önce yükleyerek vakti geldiğinde çok daha açılmalarını sağlıyor. Bunun dışında sayfalarda bulunan bağlantıların dışında, önemli olabilecek kelimeleri birer bağlantıya dönüştüren FastestWeb, bu bağlantılar sayesinde kelimelerle ilgili Wikipedia makalelerine çok hızlı ulaşmanızı sağlıyor.

Popup Bubble özelliği sayesinde FastestWeb, sayfa üzerinde seçtiğiniz bölümü çok hızlı bir şekilde Google, Wikipedia ve diğer bilgi kaynaklarında tek tıklama ile arayabileceğiniz minik bir kutucuk oluşturuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder