2 Kasım 2012 Cuma

SKYFALL VİZYONDA!

İngiltere ve Çin'den ayrı bir kısmı İstanbul'da da çekilen James Bond serisinin yirmi üçüncüsü Skyfall için meraklı bekleyiş nihayet sona erdi.

Serinin 23. Filmi olan Skyfall'ın konusu kısaca şu şekilde: M16 ilk defa bu denli ciddi bir saldırıyla karşı karşıya kalacak ve kurumun itibarı da güvenilirliği de zarar görecektir. James Bond, sadakat testine tabi tutulacak ve M16'ya yönelik bu ciddi tehdidi çözmekle görevlendirilecektir. James Bond'un bugüne kadar aldığı en riskli görev, onu İngiltere'den Çin'e, Çin'den İstanbul'a kadar taşıyacaktır. Ünlü ajanın bu kez peşinde olduğu kadınsa son derece tehlikeli ve kurnaz Silva'dır. En heyecanlı aksiyon görüntülerinin İstanbul Kapalı Çarşı'da çekildiği film, haftalarca Türk basınında da yer almıştı.
James Bond'u her zamanki gibi Judi Dench canlandırırken Silva'ya Javier Bardem hayat veriyor. Ralph Fiennes, Naomie Harris ve Bérénice Marlohe'nun da başarılı performanslarıyla katkıda bulunduğu Skyfall, Sam Mendes'in yönetmenliğiyle 2 Kasım'da gösterime girdi.
STAR

0 yorum:

Yorum Gönder