20 Eylül 2011 Salı

İSTANBUL LİVE SEZONU ORTAÇGİL İLE AÇIYOR

İstanbul Live sezona Bülent Ortaçgil konseri ile başlıyor. 24 Eylül Cumartesi akşamı gerçekleşecek konserde Ortaçgil, en sevilen şarkılarını seslendirecek.


1991 yılından bu yana Deep Purple, Jethro Tull, Macy Gray, Slayer, Spyro Gyra, Nancy Sinatra, Gloria Gaynor, Page&Plant (Led Zeppelin), Ben Harper&the Innocent Criminals gibi dünyaca ünlü yüzlerce sanatçıyı ülkemize getiren Major Müzik Organizasyon - Eyüp İblağ'ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live, yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıkıyor.

1995'ten bu yana Uluslararası Eskişehir Festivali'nin organizasyonunu da üstlenen Eyüp İblağ'ın hazırladığı programında rock, electronic, blues, fusion, pop, tango, flamenco, disco, soul, R&B ve diğer yeni akımlarda, sadece iyi müzik yapan isimleri sahnesinde konuk edecek.

Eyüp İblağ'ın, Istanbul Live'ın 2011- 2012 sezonu için hazırladığı geniş kapsamlı programda, yabancı sanatçılar ağırlık kazanırken, Türkiye'nin ağır topları da yer alıyor.

Programda Faithless'tan tanıdığımız süperstar DJ Sister Bliss, Kanada - Haiti melezi, 23 yaşındaki genç isim Melissa Laveaux, arabeskin efendisi Müslüm Gürses, rock müziğin büyük ismi Duman gibi isimler yer alıyor.

İstiklal Caddesi Ağa Camii'nin sokağında bulunan Istanbul Live'da, 24 Eylül 2011, Cumartesi akşamı gerçekleşecek Bülent Ortaçgil konserinin kapı açılış saati 20:00.

0 yorum:

Yorum Gönder