7 Aralık 2011 Çarşamba

PANASONIC'TEN YILBAŞI KAMPANYASI

“Panasonic ile Avrupa’ya Bedava* Uçak Bileti” kampanyası kapsamındaki Panasonic Lumix dijital fotoğraf makinelerinden ya da Panasonic video kameralardan birini satın alan herkese 14 Avrupa şehrinden birine “gidiş-dönüş” uçak bileti hediye ediliyor.


Panasonic “Avrupa’ya Bedava* Uçak Bileti” kampanyasıyla takipçilerine hayatları boyunca unutamayacakları anları da sunuyor. 31 Ocak 2012 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında Panasonic Lumix fotoğraf makinesi ya da video kamera modellerinden birini alanlar Avrupa’nın 14 şehrinden birine gidiş-dönüş uçak bileti kazanıyor. Kampanyaya katılanlar ziyaret edecekleri şehri ve gidiş-dönüş tarihlerini bilet uygunluğuna göre kendileri seçebiliyor.

Kampanya sayesinde tüketiciler hem en iyi seyahat arkadaşına sahip oluyor hem de en son teknolojik özelliklerle donanmış Panasonic’lerle yılbaşı tatilinin anılarını ölümsüzleştirme şansını yakalıyor. Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Roma, Milano, Madrid, Barselona, Valencia, Paris, Londra, Viyana, Lizbon, Frankfurt ya da Münih şehirlerinden birine gidiş-dönüş uçak bileti fırsatından yararlanmak için yıl sonuna kadar kampanya kapsamına giren Panasonic Lumix dijital fotoğraf makinesi ya da Panasonic video kamera almak yeterli.

0 yorum:

Yorum Gönder