5 Nisan 2011 Salı

İŞSİZ BİN GENCE SERTİFİKALI EMLAKÇI OLMA FIRSATI

İş-Kur ve Realty World Türkiye işsizlik problemine çözüm getirebilmek adına işbirliğine gitti. 2007 yılından beri Garanti Koza bünyesinde faaliyet gösteren Realty World, Türkiye genelindeki ofislerindeki danışman ihtiyacını da karşılamak adına İş-Kur ile mesleki eğitim programları düzenleyecek. Eğitim alan katılımcılar, Realty World ofislerinde istihdam edilecek. Bu sayede bin kişiye iş fırsatı sunulacak.

Türkiye'de 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren Realty World, İş-Kur ile imzaladığı protokol ile emlak sektöründe bir ilke imza attı. Şirketin bu adımında, Türkiye genelinde hizmet veren yaklaşık 80 franchise ofisindeki nitelikli eleman ihtiyacının giderek arttığını tespit etmesi etkili oldu.

Türkiye'de 2,5 milyon işsiz olduğunu belirten Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, "2010 yılını 70 franchise ofisi ile kapatmamız, bugün yaklaşık 80 ofise sahip olmamız başarımızın bir göstergesi. Bu başarılarımızı, Realty World ailesinin üyeleri olan broker ve danışmanlarımız ile sağladık. Doğru danışmanın fark yarattığına gönülden inanıyoruz. Nitelikli ve doğru çalışan arayışımızı karşılamak için, bu alanda kendisini ispatlamış ve etkili sonuçlar çıkarmış olan İş-Kur ile imzaladığımız protokolün yerinde ve isabetli bir karar olduğunu düşünüyoruz. Eğitimleri 10 ilde en az bin kişiye vermeyi ve katılımcıları bu eğitim sonrasında istihdam etmeyi planlıyoruz. Bu sayının ilerleyen zamanlarda artacağına inanıyoruz." dedi.

TIMETURK

0 yorum:

Yorum Gönder