16 Eylül 2010 Perşembe

İZMİRGAZ’DAN SIFIR FAİZLİ İKİ YENİ KAMPANYA

İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, başlattıkları iki seçenekli kampanyayla evinin tamamını doğalgaza dönüştürmek isteyenlerin tüm masrafları 18 ay vade sıfır faizle kredilendirebileceğini, doğalgazı sadece mutfağına almak isteyenlerin de yine sıfır faiz ve 18 ay vadeyle ayda 55 lira ödeyerek doğalgazı mutfakta kullanılabileceğini bildirdi.

Yandımata, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen basın toplantısında, kampanyayı kiracıları da kapsayacak şekilde her bütçeye uygun olarak yapılandırdıklarını belirterek, “Bu kampanyayla ’İzmir’de doğalgazsız ev kalmayacak’ diyoruz” şeklinde konuştu.

KrediVer şirketiyle işbirliğine giderek oluşturdukları kampanyayı iki seçenek halinde yapılandırdıklarını anlatan Yandımata, şu bilgileri verdi:

“İsteyen vatandaşımız, evinin tamamını doğalgaza dönüştürülmesindeki tüm masrafları sıfır faizle 18 ay taksitler halinde kredilendirebilecek. İkinci seçenekte, dileyen ev sahibi ya da kiracı doğalgazı sadece mutfağına alabilecek.  18 ay vade sıfır faizle, ayda sadece 55 lira ödeyerek doğalgaz mutfakta kullanabilecek. Yani ayda bir mutfak tüpünün bedeline eşit. Bu fiyata mutfak içi tesisat dönüşümü, abonelik ve güvence bedeli dahildir. Peşinatsız, masrafsız ve kefilsiz olan bu kredilerden yararlanmak isteyen İzmirlilerin, kampanyaya dahil olan İzmirgaz yetkili iç tesisat firmalarına vatandaşlık numaralarının yer aldığı kimlikleriyle başvurmaları yeterli olacak.”

Yandımata, kışa girilen bu dönemde doğalgaza geçiş için yoğun talep yaşandığını, bu nedenle işlemlere ne kadar erken başlanırsa, o oranda avantaj sağlanacağını söyledi.

MİLLİYET

0 yorum:

Yorum Gönder