19 Temmuz 2010 Pazartesi

ROBBIE WILLIAMS 15 YIL SONRA TAKE THAT'E DÖNDÜ

İngiliz şarkıcı Robbie Williams, 15 yıl önce tatsız ve gergin bir şekilde ayrıldığı grubu Take That'e geri döndü. Grup, kurulduğu dönemdeki beş üyesi ile yeni bir albüm kaydettiğini ve albümün Kasım'da piyasaya çıkacağını duyurdu.

İngiliz pop grubu 1990'lı yılların başında 'Back for Good' ve 'Relight My Fire' gibi hitlerle listelerde önemli başarı kaydetti ve özellikle genç kızlar arasında geniş bir hayran kitlesine kavuştu. 1995'te gruptan ayrılan Robbie Williams, daha sonra başarılı bir solo kariyer yapmıştı.

Bu dönemde dağılan grup, beş yıl önce Williams olmaksızın yeniden birleşip çıkardığı yeni albümlerle üç kez bir numaraya ulaştı; turneleri ile geçmiştekinden de büyük başarı kaydetti.

Gruptan Mark Owen da kararı 'rüya gibi' sözleri ile açıkladı. "Beşimizin bir odada birlikte olması hep bir hayaldi ama gerçekleşebilecek gibi görünmüyordu" dedi.

Kasım'da çıkacak albüm için grubun beş üyesinin de yeni parçalar yazdığı belirtiliyor.

Grubun birleşme kararını geçen yıl Eylül'de New York'ta aldığı açıklandı.

Solo kariyerinde sekiz kez bir numaraya ulaşan Robbie Williams, geçen ay da grubun solisti Gary Barlow ile düet yaptığı bir single yayınlayacağını açıklamıştı.

İkilinin birlikte yazdığı Shame, 4 Ekim'de piyasaya çıkacak ve Williams'ın hitlerini topladığı In And Out Of Consciousness albümünde yer alacak.

BBC TÜRKÇE

1 yorum:

Hakan(RW Fan) dedi ki...

Çok büyük hata yaptı Rob

Yorum Gönder