19 Nisan 2010 Pazartesi

DENİZBANK’TAN EMEKLİLERE ÖZEL BANKACILIK HİZMETİ

DenizBank, yeni geliştirdiği “emekli bankacılığı” ile maaşını Sosyal Güvenlik Kurumundan alan emeklilere yönelik çeşitli fırsatlar sunacak.

Emekli Bankacılığında maaşını DenizBank’tan çeken emekliler şubelerden öncelikli hizmet alabilecek. Kullandıkları ihtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde indirimli faiz oranlarından yararlanacak emekliler, 3 ayda 1 anapara ödemeli “emekli kredisi” de kullanabilecek.

Başka bankalarda kredisi bulunan emeklilere özel taksit ve vade seçenekleriyle “transfer kredi” hizmetinden yararlanabilecek emekliler, vadeli mevduatta da özel faiz oranlarından faydalanabilecek.

DenizBank Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, konuya ilişkin değerlendirmesinde, bankacılık hizmetleri ve “emekli bonus” fırsatlarıyla sadece emeklilere özel birçok ayrıcalık sunduklarını belirtti.

Emekli maaşını DenizBank’tan alanlara özel bir hediyeleri de olacağını ifade eden Ertürk, müşterilerinin maaşlarını DenizBank’tan aldıkları sürece Medline “acil sağlık hizmetleri paketi”nden limitsiz ve ücretsiz olarak yararlanabileceklerini bildirdi.

MİLLİYET

0 yorum:

Yorum Gönder