10 Ekim 2014 Cuma

DARÜŞŞAFAKA YARARINA İZMİR'DE SÜRPRİZ BULUŞMA!



1863 yılından bu yana "eğitimde fırsat eşitliği" misyonuyla babası veya annesi hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz, yetenekli öğrencileri ortaokul 1. sınıftan liseden mezun oluncaya kadar tam burslu, yatılı, kolej eğitimiyle geleceğe hazırlayan Darüşşafaka'nın yararına 17 Ekim Cuma günü saat 21.30'da mor ve ötesi ile Şebnem Ferah, İzmir Arena'da sürpriz bir buluşma gerçekleştiriyor.

 Darüşşafaka'ya daha fazla katkı sağlamak isteyen hayırsever birey ve kurumlar ise 100 TL'lik bağış karşılığı sınırlı sayıda ayrılan teberrulu biletleri, www.darussafaka.org adresi üzerinden temin edilebilir.
Her çocuğun kaliteli bir eğitimi hak ettiğine inananları buluşturacak olan konserin tüm geliri, Türkiye'nin dört bir köşesinden sınavla seçilen ve Darüşşafaka'da okuyan 1.000'e yakın öğrencinin eğitim, beslenme, giyim, barınma, sağlık gibi giderlerinin karşılanmasında kullanılacak.
 Darüşşafaka Cemiyeti, Ege'nin incisi İzmir'de büyüme ve ikinci okulunu açma hedefi çerçevesinde, bu yıl ilk defa İzmir'de bir bağış konseri düzenliyor. İzmirli müziksever ve hayırseverlerden büyük ilgi görmesi beklenen konserin geliri, daha fazla öğrencinin geleceğini kaliteli eğitimle aydınlatmak ve İzmir'de açılması planlanan ikinci Darüşşafaka için kaynak yaratmak için kullanılacak.
Rock müziğin sevilen iki ismini Darüşşafakalı öğrenciler için İzmir'de bir araya getiren konserin biletleri, BİLETİX'te 56,5 TL'den satışa sunuldu.

0 yorum:

Yorum Gönder