26 Mayıs 2014 Pazartesi

DEEP PURPLE'IN KIBRIS ÇIKARMASI



Efsanevi İngiliz rock grubu Deep Purple, dün akşam KKTC’de konser verdi. Ülke tarihinde ilk kez yaklaşık 30 bin kişi bir konserde biraraya gelmiş oldu.

KKTC'de halka açık ücretsiz konser, Deep Purple grubunun son yıllarda en çok izleyici çeken performansı olarak nitelendirildi.
Yakın Doğu Üniversitesi’nin 25. Kuruluş yılı kutlamaları kapsamında KKTC'ye gelen dünyaca ünlü rock grubu Deep Purple’ın konserini yaklaşık 30 bin kişi izledi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı konser olaysız geçti.
KKTC, Güney Kıbrıs ve diğer ülkelerden gelen Deep Purple hayranları, efsanenin “Hush”, “Perfect Strangers”, “Smoke On The Water”, Into The Fire” gibi popüler şarkılarını coşkuyla dinledi. Grubun yaklaşık 2 saat süren performansı hayranları tarafından tam not aldı.
Güney Kıbrıs, konserin KKTC'de yapılmaması için engelleme girişiminde bulunmuş, ancak Deep Purple, KKTC'de konser vereceğini bildirmişti. Deep Purple’ın solisti Ian Gillan, Nisan ayı başında yaptığı açıklamada, “Müzik söz konusu olduğunda hiçbir zaman birinin ya da ötekinin saflarında olmadık” demişti.

0 yorum:

Yorum Gönder