14 Mart 2013 Perşembe

TÜRKİYE'YE GELİYOR!



İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, 16 yıldan bu yana aralıksız destek veren Garanti Bankası'nın sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Caz Festivali bu sene 20. yılını kutluyor. 2–19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek 20. İstanbul Caz Festivali, caz dünyasının ünlü sanatçılarının yanı sıra yine pop, rock, folk ve dünya müziğinin başarılı isimlerini özel bir programda buluşturacak. 20. İstanbul Caz Festivali'nin ilk sürprizlerinden biri günümüzün en iyi kadın vokallerinden biri olarak kabul edilen Alicia Keys olacak.

İstanbul Caz Festivali 20. yılında, R&B ve soul müziğin dünyaca ünlü sesi Alicia Keys'i ağırlıyor. 14 Grammy ödüllü Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve besteci Alicia Keys, Garanti Bankası sponsorluğunda 2 Temmuz Salı akşamı saat 21.00'de Maçka'daki Küçükçiftlik Park'ta Türkiye'deki ilk konserini verecek.
Güçlü vokalinin yanı sıra söz ve şarkı yazarlığıyla da tanınan Alicia Keys, Mayıs 2012'de yayımlanan beşinci albümü Girl On Fire ile yine müzik gündeminde yerini aldı. Maxwell ve Nicki Minaj gibi isimlerle yaptığı düetlerin yer aldığı bu albüm çıktığı hafta listelere 1 numaradan giriş yaptı. Albümünün "Set The World On Fire" turnesi kapsamında Avrupa'yı dolaşacak olan Alicia Keys, Londra, Paris, Viyana, Monaco, Münih gibi şehirlerdeki konserlerinden sonra 2 Temmuz'da İstanbul Caz Festivali kapsamında Küçükçiftlik Park'ta hayranlarıyla buluşacak.

0 yorum:

Yorum Gönder