16 Temmuz 2013 Salı

BAYRAM BABYLON’DA GÜZEL



Babylon’un yazlık evi Aya Yorgi, bayram tatilinde müzik ve eğlenceyi deniz, güneş,doğa paketine katıyor; 9 Ağustos gecesi İstanbul klasiği Oldies But Goldies partisine, 10 Ağustos’ta ise Duman konserine ev sahipliği yapıyor.

Yazın en eğlenceli partisi 'Oldies But Goldies' Murat Abbas ve Murat Beşer komutasında, 9 Ağustos gecesi Babylon İstanbul’dan Babylon Aya Yorgi’ye taşınıyor. Geçmişte kalan günlerin enerjisini yeniden bedeninizde hissedeceğiniz Oldies But Goldies partileriyle Depeche Mode, The Cure, Madonna, A-Ha, Chic, Duran Duran, Snap, Cyndi Lauper, ABBA, Donna Summer, James Brown, The Smiths, Wham!, Frankie Goes To Hollywood ve Michael Jackson ve daha fazlası yeniden Babylon Aya Yorgi’de.
Geçtiğimiz yıl Babylon Soundgarden festivaliyle Babylon Aya Yorgi’de sahne alan Duman, yeniden Çeşme’de. Türkiye'de alternatif rock müziğin öncü gruplarından biri olan Duman, yerli müzik endüstrisinde yeni bir çığır açarak aynı anda yayınladığı Duman 1 ve Duman 2 albümlerini 2009’da müzikseverlere sundu. Belki Alışman Lazım, Bu Akşam, Seni Kendime Sakladım, Herşeyi Yak gibi unutulmaz hitleriyle efsaneleşen grup aşk, melankolik yaklaşımı ve çarpıcı sahne performanslarıyla dikkat çekiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder