17 Ağustos 2012 Cuma

ELEKTRONİK MÜZİĞİN DEVLERİ İSTANBUL'DA

Kent kültürünün popüler markası Urban Bug, dünyanın en prestijli elektronik müzik dergisi DJ Mag işbirliğiyle "Party Day" konseptindeki ilk organizasyonunu 20 Ağustos'ta Küçükçiftlik Park'ta gerçekleştiriyor.

Efes Pilsen'in ana sponsorluğundaki "Party Day 2012"de elektronik müziğin en önemli isimlerinden  Sasha, Sander Kleinenberg, Marc Vedo ve Macit Kimyacı sahne alacak. Bu isimlere, Orkun Bozdemir-Ali Efe Dinç, Beatporn-Azun performanslarıyla eşlik edecek.
Gündüz 14.00'te başlayıp, gece 00.00'da Frame'deki After Party'le ertesi gün sabahın ilerleyen saatlerine kadar devam edecek Efes Pilsen presents… Urban Bug &  Dj Mag "Party Day 2012";  15 saatlik kesintisiz müziği ve farklı etkinlikleriyle yazın en kapsamlı müzik partilerinden olacak.
Tasarım standları, dövme, scad serbest düşüş, custom motor ve otomobillerin yer aldığı showcase'lerle, farklı mutfaklar "Party Day 2012"de yer alacak aktivitelerden bazıları.
Parti günü, 14.00-17.00 arası tüm içecekler yüzde 50 indirimli olacak. Party Day için tişört, kolye gibi özel ürünler hazırlanacak.
Saat 00.00'da başlayacak After Party ise İstanbul'un gözde gece kulüplerinden Frame'de  gerçekleşecek.
Maçka Demokrasi Parkı'nda bulunan Frame'deki After Party; Marc Vedo, Tolga Tan, Procombo ve Yunus Kasarcı'nın müziğiyle sabahın ilk saatlerine kadar sürecek.
CNN TÜRK

0 yorum:

Yorum Gönder