18 Ekim 2012 Perşembe

ZUBİN MEHTA YÖNETİMİNDE FLORANSA MAGGİO MUSİCALE

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın 40. yılında, çağımızın en önemli şeflerinden Zubin Mehta yönetimindeki Maggio Musicale Orkestrası, Güher ve Süher Pekinel'in solist olarak yer alacakları bir konser verecek.

Maggio Musicale Orkestrası konseri 7 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Bell Şirketler Topluluğu, Organik Holding AŞ ve Finansbank eş sponsorluğunda Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
 Zubin Mehta yönetimindeki Maggio Musicale Orkestrası’nın programında Verdi’nin La Forza del Destino Uvertürü, Güher - Süher Pekinel piyano ikilisinin solist olduğu Bartok’un İki Piyano, Vurmalılar ve Orkestra İçin Konçerto’su ile Dvorak’ın Re Minör 7. Senfoni’si yer alacak. Berlin Filarmoniyi daimi şefleriyle getirmeyi başaran İKSV Zubin Mehta bir kez daha İstanbul’a getiriyor, hem daimi şefi olduğu ünlü festival orkestrasıyla birlikte.
Maggio Musicale Orkestrası konseri biletleri, Biletix satış noktaları, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00), www.biletix.com ve İKSV’den (10.00–18.00 saatleri arasında; Pazar günleri hariç) temin edilebilir.
CUMHURİYET

0 yorum:

Yorum Gönder