11 Haziran 2012 Pazartesi

TÜRKÇE FOURSQUARE GELDİ!

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Foursquare, Turkcell desteğiyle ilk kez Türkçe olarak iOS ve Android işletim sistemli telefonlar için (yakında önde gelen diğer akıllı telefon platformlarına da gelecek) www.foursqaure.com adresinde kullanıma sunuldu.

Konum tabanlı Foursquare ise Türkiye'deki ilk rozet kampanyasını Turkcell ile gerçekleştirdi. Turkcell'i Foursquare'den takip eden kullanıcılar, belirli mekanlarda 4 defa ''check-in'' yaptıklarında Turkcell 4 Çeker rozeti kazanacaklar. Bununla birlikte Turkcell'liler Kanyon, Bağdat Caddesi ve Capitol'de bulunan Turkcell mağazalarından ''check-in'' yaptıklarında, aksesuar seçeneklerini yüzde 30'a varan indirimlerle satın alma fırsatı bulacak.

Foursquare İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Holger Luedorf, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Türkiye için özel olarak hazırlanan uygulamalarımızın ve Türkiye pazarındaki ilk rozet kampanyamızın lansmanında Turkcell ile çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz, Türkiye Foursquare için son derece önemli bir pazar. Bu kampanyanın bize bölgede daha da fazla tanınma ve büyüme olanağı sağlayacağını umuyoruz'' dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder