2 Mart 2012 Cuma

MEDYANIN YANAKLARI AL AL OLDU!

Reklam sektörünün en başarılıları Kırmızılarına kavuştu! 9. Kırmızı Reklam Ödülleri, önceki akşam Hilton Convention Center’da düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi. Büyük Ödül Kıpkırmızı’nın sahibi, CNN Türk için hazırladıkları ilanla DDB&Co. İstanbul oldu. Radikal Canlı Kırmızı ise tören misafirlerinin oylarıyla FG İletişim’den Emine Civanoğlu ve Ali Bayram Özdemir’e gitti.

2003 yılından bu yana basın reklamlarında yaratıcılığın arttırılmasını özendirmek, reklam ajanslarının, çalışanlarının ve reklam verenlerin başarılarını belgeleyip, ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Kırmızı Ödülleri, 9. yılında düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Bu yıl 60 ajanstan 605 reklam içeren 484 ilanın katıldığı 9. Kırmızı Reklam Ödülleri’nde, büyük ödül Kıpkırmızı dahil olmak üzere toplam 38 kategoride Kırmızı ödülü verildi. Büyük ödülün sahibi Kıpkırmızı’nın sahibi CNN Türk için hazırladıkları ilanla DDB&Co. İstanbul oldu. Kazananlar ödüllerini Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı’dan aldı. Sabancı “Bu yıl da bir medya kuruluşu büyük ödülü aldı. Benim grubumdan olduğu için ayrıca haz duyuyorum” dedi.

38 kategori birinciliğinin yanı sıra, Hürriyet Özel Ödülü’nün bu yılki konusu “Çocuk Eğitimi Bilinçlendirmesi” oldu. Çocuk eğitiminde, oyunun en önemli eğitim aracı olduğuna farkındalık yaratmak için hazırlanan kampanyalar arasından sıyrılan Ceteris Paribus Yeni Nesil Reklam’dan Neslihan Besen Hürriyet Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Gecenin sonunda Enbe Orkestrası konser verdi. Bu yıl, bir ilke daha imza atan Kırmızı, törene katılamayanlara, Bumads sponsorluğunda adresinden ödül törenini canlı izledi.

0 yorum:

Yorum Gönder