4 Ocak 2012 Çarşamba

ADANA'DA KİTAPLI YENİ YIL

Yılın ilk kitap fuarı 10-15 Ocak 2012 tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek. TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen Çukurova 5. Kitap Fuarı’na 170 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılacak.


Adana Büyükşehir Belediyesi ve Altın Koza’nın da destek verdiği fuar kapsamında panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk etkinlikleri gibi 50 kültür etkinliğinde ve imza günlerinde 300 yazar kitapseverlerle buluşacak. Aralarında Can Dündar, Zeynep Oral, Nasuh Mahruki, Pakize Özcan, Şükrü Erbaş, Nilüfer Kuyaş, Nazlı Eray, Nermin Bezmen, Uykusuz Dergisi Çizerleri…ve pek çok değerli şair, yazar ve bilim insanının bulunduğu konuklar altı gün süresince okurlarla bir araya gelecek.

TÜYAP, bu yılki fuarında yeni bir etkinlik dizisine başlıyor. Okur ve Yazar Buluşmaları başlığı altında gerçekleştirilecek söyleşilerde yazarlar yeni çıkan kitapları üzerine okurlarıyla bir araya gelecek. Bu kapsamda Haydar Ergülen; Gülten Dayıoğlu; Cüneyt Ülsever, Yekta Kopan ve Ayşe Kulin Okur ve Yazar Buluşmaları’na katılacak.

0 yorum:

Yorum Gönder