12 Ocak 2011 Çarşamba

KAMU ÇALIŞANLARINA İYİ HABER

Turkcell, 2 milyon kamu çalışanının kullandığı kamu tarifesinde, tekrar abone alımına başladı. Kamu tarifesi, yenilenen ücretsiz "yaşasın kamu" servisi ve alışveriş avantajlarıyla birlikte diğer tarifelerin arasında yerini aldı. 14 Ocak'ta başlayacak olan kamu tarifesine sahip olanlar, 40 lira karşılığında her yöne 1.200 dakika konuşma ve 29 lira karşılığında 4 gigabayt internet kullanma şansına sahip olacak.

Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, Türkiye'de 4 milyon kamu çalışanın ve emeklisinin bulunduğunu, bunların aileleriyle birlikte 10 milyonluk bir kitleden oluştuğunu belirtti. Sevilengül, "Ortalama yaşı 35 olan kamu çalışanlarının yüzde 65'i lise ve üniversite mezunu, yüzde 83'ü de erkek. Çalışanların ise yüzde 35'ini öğretmen ve akademisyenler, yüzde 14'ünü ise sağlık personeli oluşturuyor" dedi.

Sevilengül, Turkcell kamu tarifesinin pazar payının yüzde 50'sinin üzerinde olduğunu söyledi. Kamu çalışanlarının ailelerinin yararlanması için kendi adlarına 3 hat alabileceklerini, konuşma tarifesinde paket aşımının ardından ücretlendirmenin 24 kuruş olduğunu bu durum internet bağlantısında kota aşımı durumunda zaten kullanım olamayacağının altını çizdi.

BUGÜN

0 yorum:

Yorum Gönder