23 Eylül 2011 Cuma

İŞ SANAT'TA YILDIZLAR GEÇİDİ

İş Sanat Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ve Efe Baltacıgil ile açılacak; Martha Graham Dans Topluluğu, Sonny Rollins, Paco De Lucia, Valery Gergiev, Julia Fischer’ın da aralarında olduğu bir çok yıldızı ağırlayacak. 12. sezonunu 25 Ekim’de açacak olan İş Sanat, yeni sezonda klasikten caza, danstan çocuk oyunlarına, dünya müziğinden şiir dinletilerine uzanan kırk dokuz etkinlikle sanatseverleri buluşturacak.

Julia Fischer, Vilde Frang, Sergio Tiempo ve Souad Massi, Türk sanatseverler ile ilk kez İş Sanat’ta buluşacak.

İş Sanat 25 Ekim Salı günü sezonunu ülkemizin önde gelen orkestralarından Borusan Istanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO) ile açacak. Şef Sascha Goetzel yönetimindeki BİFO, ünü Türkiye sınırlarını aşan ve yakın zamanda Seattle Senfoni Orkestrası baş çellistliği görevini üstlenen Efe Baltacıgil’e eşlik edecek.

İş Sanat çok özel bir projeye imza atacak. Dünyaca ünlü Amerikalı caz ve dünya müziği gitaristi Al Di Meola, ünü Türkiye’nin sınırlarını aşan Zülfü Livaneli’nin 40. sanat yılını kuartetiyle birlikte muhteşem bir konserle onurlandıracak. Dünya müziğini caz ile harmanlayan çalışmalarıyla bir öncü olan Di Meola İş Sanat konserinde kendine özgün aranjmanlarıyla Livaneli’nin en sevilen bestelerine de yer verecek. Mor ve Ötesi, MFÖ, Arif Sağ ile Erdal Erzincan ve Tolga Sağ, Aşkın Nur Yengi ve Şevval Sam İş Sanat için özel olarak hazırladıkları projelerle programda yer alacaklar.

İş Sanat’ın Ekim-Kasım ayı etkinliklerinin ve “Klasik, Caz, Dans” broşüründe yer alan toplam 21 etkinliğin biletleri satışa çıktı. İş Sanat, bu sene de geçtiğimiz senelerde olduğu gibi sezonun tüm klasik müzik, caz konserleri ve dans gösterilerini indirimli olarak satışa sunuyor, ayrıca izleyicilerin paketlerini kendilerinin oluşturmalarına imkân sağlıyor.

İş Sanat bir yenilik olarak bu sezon öğrenciler için her konserde konserin fiyatı ne olursa olsun değişmeyecek olan bir öğrenci bileti kategorisi yarattı. Öğrenciler için sınırlı sayıda indirimli bilet İş Sanat Ana Gişe'de satışa sunulacak.

0 yorum:

Yorum Gönder