23 Eylül 2011 Cuma

BLUES EFSANELERİYLE 22. KEZ

Pozitif organizasyonuyla gerçekleşen, Türkiye’yi Blues müziğinin devleriyle tanıştıran ve en uzun soluklu müzik festivali olma özelliğine sahip olan Efes Pilsen Blues Festival, 22. yılında da tüm Türkiye’ye unutulmaz bir blues deneyimi yaşatacak.


Bu yıl 23 Eylül-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Efes Pilsen Blues Festival 22, her yıl olduğu gibi bu yıl da Blues müziğinin efsane isimlerini ağırlayacak.

Festivalin bu yılki konukları; blues müziğin en önemli isimlerinden Willie Dixon tarafından çok genç yaşta keşfedilen, New York`un en köklü blues müzisyenlerinden olan, ilk kaydını sadece 5 yaşındayken yayınlayan ve The Tonight Show ve The Ed Sullivan Show programlarında yıllarca sahne alan Lucky Peterson, San Francisco’lu armonika ustası Rick Estrin ve grubu The Nightcats ve Blues’un Mississippi ekolünü temsil eden en önemli sanatçılarından John Mooney, 20 farklı şehirde 24 konserle Blues fırtınası estirecek. Efes Pilsen Blues Festival, 22. yılında tam 7698 kilometre yol yapacak.

Festival bu yıl sırasıyla; Adana, Antakya, Mersin, Kayseri, Konya, Antalya, Denizli, Kıbrıs, Gaziantep, Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, Ankara, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, İstanbul, Edirne, Çanakkale ve İzmir’e konuk olacak.

Biletix’ten satışa sunulan Efes Pilsen Blues Festival 22’nin bilet fiyatları; İstanbul, Ankara ve İzmir için ön satışta tam 30TL, indirimli 20TL (kapıda tam 35TL, indirimli 25TL), Adana, Mersin, Antalya, Bursa, KKTC 25TL, Hatay, Denizli, Eskişehir, Edirne, Çanakkale 20TL, Kayseri, Konya, Gaziantep, Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, Balıkesir 15TL.

0 yorum:

Yorum Gönder