15 Ekim 2010 Cuma

İŞTCELL VE HP İŞBİRLİĞİYLE 2 BİN TL'YE VARAN İNDİRİM

Turkcell'in iş dünyasına açılan kapısı İşTcell ve HP işbirliği İşTcell'li şirketlere özel bir fırsat paketi sunuyor. Bu işbirliğiyle firmaların bilgisayar donanımı ve mobil internet ihtiyaçlarını, maliyeti düşürerek tek bir pakette en uygun fiyata karşılaması hedefleniyor. Türkiye'de ilk olan Ofis-Bilgisayar ve Çevre Ürünleri Kataloğu çerçevesinde sunulan fırsat paketi sayesinde İşTcell'li şirketler her yeni ekonomik internet pakete 1.915 TL'yi bulan fiyat avantajıyla sahip oluyor. Elektronik ürünleri  % 45'e varan indirimlerle satın alma fırsatı bulan şirketler katalogdaki 4 bilgisayarın sadece kendilerine özel olma ayrıcalığına da sahip.

Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, HP ile yapılan işbirliğiyle kurumsal müşterilere çok cazip fırsatlar sunmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Kampanyaya örnek olarak, 4 GB'lık yeni bir ekonomik internet paketi alan bir İşTcell'li firma, katalogdaki liste fiyatı 2.126TL+KDV olan, HP Elite 8000 USDT masaüstü bilgisayara % 45 indirimle 1.169TL+KDV'ye sahip olabiliyor ve tam 957 TL kazanç sağlıyor. Bir başka deyişle 4 GB'lık internet paketi 24 ay boyunca bedavaya gelmiş oluyor. (İlk 12 ay boyunca 29  TL ikinci 12 ay  boyunca 39 TL toplam 816).

AKŞAM

0 yorum:

Yorum Gönder