6 Ağustos 2010 Cuma

YURTDIŞINDA TATİL İÇİN BULUNMAZ FIRSAT...

Hala pahalı olsa da pasaport cüzdan bedeli ile çıkış harçlarındaki yarı yarıya indirimler, tur paketlerinin geçen seneki fiyatlarda olması ve euro kurunun düşmesi, bu yıl tatilcilerin yüzünü güldürüyor.

Yurt dışına seyahat edenlerin ve tatilini yurt dışında geçirmek isteyenlerin sürekli yakındıkları pasaport cüzdan bedeli ve çıkış harç ücretlerinin neredeyse yarı yarıya indirilmesi, tatilini yurt dışında yapmayı planlayanların yüzünü güldürüyor.

Pasaport bedeli ve çıkış harçlarındaki indirimle, kazancınız 150 TL ila 400 TL arasında değişiyor. Kriz nedeniyle geçen seneki fiyatlara zam yapılmaması, ekonomik yurt dışı tur seçeneklerine fırsat verirken, bunun yanında Euro’nun düşmesi ekstra bir indirimi beraberinde getiriyor.

Tüm bunların yanına, bankaların 0,49-1,59 arasında değişen ve 60 aya varan vadelerle verdikleri tatil kredileri de eklenince tatil fikri çok cazipleşiyor.

Tercihlerini vize ücreti istemeyen ülkelerden yana kullanarak, tatil bütçesini yukarıda söz ettiğimiz avantajlarla birlikte daha ekonomik hale getiren tatilcilere fırsat sunan firmalardan biri olan Prontotour, tur paketlerinde peşin fiyatına 12 taksite varan seçeneklerin yanında, ödemelerde erteleme fırsatı da sunuyor.

CNN TÜRK

0 yorum:

Yorum Gönder