9 Aralık 2010 Perşembe

YİNE EN İYİ AQUAPARKLI OTEL SEÇİLDİ

Avrupa'nın en büyük su parklı oteli olan Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak'ta bulunan Aqua Fantasy Hotel'in, geçen yılın ardından bu yıl da 'Splash' kategorisinde Dünyanın En İyi Aquaparklı Hoteli seçildiği belirtildi.

Açıklamada, dünyanın en büyük tur operatörlerinden olan TUI’nin, müşteri memnuniyetini belirlemek için yaptığı anketler sonucunda, Türkiye’den bir otelin ilk kez iki yıl üst üste "en iyi" unvanını aldığı belirtildi.

Avrupa’nın da en büyük su parklı oteli olan Aqua Fantasy Aquapark Hotel&SPA, Kuşadası-Selçuk arasındaki Pamucak sahilinde 190 dönüm üzerinde yer alıyor. Otel ve su parkı olarak iki ayrı bölüm gibi olmasına rağmen otelde konaklayanlar su parkından ücretsiz yararlanıyor. Otel kısmında iki SPA merkezi, biri kaydıraklı olmak üzere iki kapalı çok sayıda açık yüzme havuzları yer alıyor. Biner kişilik iki ayrı ana restoranı bulunan otelde çeşitli ülkelerin damak zevklerine hitap eden 5 A La Carte restoran bulunuyor. Otelde aktivite salonları ve bowling merkezi de yer alıyor.

Aqua Fantasy Su Parkı’nda ise 7 ayrı dalganın yaratıldığı dalga havuzu, eğlence nehri, her yaş grubuna uygun 30’a yakın kaydırak, havuzlar, eğlence alanları, restoranlar ve otopark bulunuyor.

RADİKAL

0 yorum:

Yorum Gönder