13 Kasım 2010 Cumartesi

ŞANSLI OLAN HAYRANLARI TÜM DÜNYADAN ÖNCE İZLENECEK

Tüm dünyanın merakla beklediği film “Harry Potter ve Ölüm Yadigârları 1.Bölüm”, 17 Kasım’da vizyona girecek. Bazı Ankaralılar filmi vizyona girmeden önce izleyebilecek. Radyo ODTÜ dinleyicileri arasından seçilecek şanslı isimler, filmi 15 Kasım’daki özel gösterimde izleyebilecek.

2000 yılından bu yana, ödüllü ve ses getiren filmleri vizyona girmeden önce dinleyicileri ile buluşturan Radyo ODTÜ, 76. Radyo ODTÜ Özel Gösterimi’nde Harry Potter’ın nefes kesen macerası ile Ankaralılara özel bir akşam yaşatacak.

Dünyada heyecanla beklenen film serisinin finalinin ilk bölümü “Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1.Bölüm”, Radyo ODTÜ ve Warner Bros Pictures işbirliğiyle tüm dünyada vizyona gireceği 17 Kasım’dan iki gün önce Ankaralılarla buluşacak.

15 Kasım Pazartesi akşamı AFM CEPA Sinema-ları’nda sadece davetlilerin katılabileceği bu özel gösterimin davetiyeleri ise Radyo ODTÜ’de yapılan yarışmalarla ve radyoodtu.com.tr üzerinden sahiplerini bulacak.
76. Radyo ODTÜ Özel Gösterimi’nde davetlileri birçok sürpriz de bekliyor. Film gösteriminden hemen önce düzenlenecek kokteylde, Radyo ODTÜ ailesi dinleyicileriyle birlikte eğlenecek. Harry Potter, macerasında sona yaklaşırken, Ankara’daki Harry Potter hayranları yeniden bir araya gelme fırsatını elde edecek.

HÜRRİYET

0 yorum:

Yorum Gönder