28 Eylül 2010 Salı

BİRLEŞMİŞ MARKALAR ‘ÇOCUKLARA’ ÇALIŞTI

“Türkiye’nin markaları Türkiye’nin çocuklarını giydiriyor” adlı kampanya ile 100 bin çocuk isimlerine özel olarak hazırlanan kıyafetlerin sahibi oluyor.

BMD Başkanı Yılmaz Yılmaz piyasa değeri 20 milyon TL olan ve 25 bin koliden oluşan kampanya için hazırlanan giysilerin Diyarbakır, Van, Mardin, Çankırı, Gümüşhane illeriyle, İstanbul’un Pendik, Sultangazi, Esenyurt, Zeytinburnu ve Sultanbeyli ilçelerine gönderileceğini ihtiyaç sahibi çocukların bayramdan önce kışlık kıyafetlerine kavuşacağını söyledi.

Yurt genelinde ekonomik zıtlıklar sürdüğünü ve ortaya çıkan fotoğrafın doğru bir fotoğraf olmadığına değinen Yılmaz, “Türkiye’nin huzurlu büyümesi, bütünlüğünü sürmesi için mevcut fotoğrafın değişmesi gerekiyor. BMD olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Kampanyanın koordinasyonunu üstlenen BMD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ziylan, “Çocukların beden ve ayak numaraları baz alınarak hazırlanan isme özel paketlerin içinde mont, gömlek, pantolon veya etek, ayakkabı ve iki çift çorap var. Paketler, kız-erkek öğrenci durumuna ve bölgelere göre pantolon yerine etek, gömlek yerine yelek veya kazak, ayakkabı yerine de bot içerebiliyor” dedi.

MİLLİYET

0 yorum:

Yorum Gönder