11 Ağustos 2010 Çarşamba

POPSAV'DAN ANLAMLI KONSER

Sanatçılardan dev adım... Tam 22 şarkıcı, sanatçıların konut sorununu çözecek ve huzurevinin de yapımını kapsayan proje için ücret almadan aynı sahnede buluştu.

Geçtiğimiz aylarda Başbakan Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'la biraraya gelen sanatçılardan bazıları maddi sıkıntılar içinde olduğunu dile getirmiş, bir kısmı ise "Oturacak bir evimiz bile yok" serzenişinde bulunmuşlardı.

Popüler Müzik Sanatı Vakfı Başkanı Hakan Peker ve Belediye Meclis Üyesi olan nişanlısı Arzu Öztaprak'ın, Başkan Topbaş ile görüşmelerinin ardından Bahçehir'de 'Sanat Şehri' projesi ile Huzurevi ve Sanat Evi kurulması kararlaştırılmıştı. POPSAV bu amaçla İstanbul Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Harbiye Açıkhava'da üyelerinin birçoğunun katılımıyla özel bir konser verdi. 'Geleneksel Şarkı Günleri' adı altında düzenlenen konserde Atiye, Bengü, Deniz Seki, Eda Metin Özülkü, Emre Altuğ, Erol Evgin, Eski Dostlar Grubu, Gülben Ergen, Hakan Peker, Keremcem, Metin Arolat, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Grup Seksendört, Soner Sarıkabadayı ve Ziynet Sali sahneye çıkıp iki şarkı söyledi. Bilet fiyatlarının 23 ile 84 TL arasında değiştiği konseri yaklaşık 5 bin kişi izledi.

TNN HABER

0 yorum:

Yorum Gönder