19 Haziran 2010 Cumartesi

İSTANBUL - DUBAİ UÇUŞU 90 EURO

Flydubai Yönetim Kurulu Başkanı Ghaith Al Ghaith, haftada 4 sefer olarak gerçekleştirilecek İstanbul uçuşlarının Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılacağını ve tek yön İstanbul uçuşlarının, tüm vergiler ve bir parça el bagajı dahil olmak üzere, 90 euro’dan başlayan fiyatlarla satılacağını söyledi. 19’uncu destinasyon olan İstanbul uçuşları sayesinde uçuş ağlarının Avrupa’ya kadar yayıldığını ifade eden Ghaith, “Flydubai’nin İstanbul’a başlayan uçuş hizmetlerinin, Türkiye’yle BAE arasındaki yıllık yaklaşık 9 milyar dolar değerindeki büyüyen ticaret ilişkisini daha da güçlendirecek” dedi.

Türk yolcularına Emirates Havayolları gibi vize kolaylığı sağladıklarını anlatan Ghait, “Cep telefonu yardımıyla kolayca vize alınabiliyor. Bu uygulamayı da yakında devreye almak istiyoruz” dedi.

Müşterilerine sadece gerekli ihtiyaçları sunarak basit bir model sunduklarını ifade eden Ghaith şöyle konuştu:
“Bizimle seyahat eden yolcuların yüzde 44’ünün bagajının olmadığını tespit ettik. O halde müşteriler neden kullanmadıkları bir hizmet için para ödesinler. Ekstra bagajı olanlar 12.5 euro, yemek seçeneğini tercih etmek isteyenlerse 10 euro ödeyerek bu hizmetleri kullanabiliyor. İşletme maliyetlerimizdeki düşüşlerin ardından şirketin uçuş trafiği yüzde 33 arttı. Pazar geliştikçe fiyatların da ineceğini düşünüyoruz.”

MİLLİYET

0 yorum:

Yorum Gönder