12 Mayıs 2010 Çarşamba

'YAŞLANMAYIP' BÜYÜYECEK!

Polisan Holding, “zamanı durduran teknoloji” konsepti ile silinebilme, leke tutmama, mikrop barındırmama, yağmurla temizlenme gibi özellikleriyle yıllarca yeni kalabilen Elegans anti-aging iç cephe ve Exelans Anti-aging dış cephe boyalarını tüketicilerle buluşturdu. Ar-Ge ve tesis yatırımına 3-4 milyon doların üzerinde bir yatırım yaptıklarını söyleyen Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, yeni ürünlerin de katkısıyla yüzde 10’un üzerinde büyümeyi hedeflediklerini, bu yılın ilk 4 ayındaki gelişmelerin de bunu desteklediğini açıkladı.


Holding olarak 300 milyon dolarlık bir büyüklüğe ulaştıklarını, 6 bine yakın ürün geliştirdiklerini ifade eden Mizrahi, 2009 yılında krizden etkilenmediklerini ve ciro bazında yüzde 14’lük büyüme sağladıklarını belirtti. Sektörün krizden çıkma yönünde olduğunu sözlerine ekleyen Mizrahi, önümüzdeki yıllarda yeni projelerin tamamlanmasıyla sektörün daha da büyüyeceğini dile getirdi.

10 milyon dolarlık bir yatırımla Türkiye çapında bine yakın perakende noktasında Mix Center adında yeni nesil renk üretim tesisleri kurduklarını ve Türkiye çapında 10 bin bayiiye sahip olduklarını söyleyen Mizrahi, “Üretimin yüzde 5’ini ihracata ayıracağız. Türki Cumhuriyetler ve Bosna Hersek gibi ülkelerden ’Burada yatırım yapın’teklifi alıyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor” diye konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder