22 Şubat 2010 Pazartesi

İNGİLTERE'DE GÖZLER MORALİOĞLU'NDA

Londra Moda Haftası'nda başarılı taşarımcılara odaklanan İngiliz gazeteleri, bir Türk mühendisinin oğlu Erdem Moralioğlu'ya gösterdiği ilgi dikkat çekiyor. The Daily Telegraph Gazetesi Moralioğlu'yu, "Britanya modasının yükselen yıldızı" olarak gösterdi.

Moralioğlu, The Sunday Times tarafından da "Britanya'nın en yetenekli 20 tasarımcısı" arasında 6. ilan edildi.

Londra Moda Haftasının açılışını yapan, Başbakan John Brown'un eşi Sarah Brown'un Erdem'in dizayn ettiği bir elbise giydiğine dikkat çekerken Erdem için "Downing Street 10 numara(Başbakanlık konutu) hamınını etkiledi" ifadesini kullanan gazete, Hollywood'un da Erdem'in zarif kıyafetlerine "aşık olduğu"nu, Keira Knightley, Gwyneth Paltrow and Thandie Newton'un imzasını taşıyan giysileri tercin ettiklerini de yazdı.

The Sunday Times ise, Londra Moda Haftası dolasıyıla "Britanya'nın en yetenekli 20 tasarımcısı"nı seçti. Christopher Kane'nin başını çektiği listede Erdem 6. sırada yer alıyor.

Telegraph'a konuşan Erdem de, "Genç veya yaşlı, tüm kadınlara tavsiyem: Sizin için doğal olanı giyin. Kendiniz olun. Kendiniz olmak, iyi görünmek demektir"

Keira Knightley, Samantha Cameron ve Sarah Brown'un Erdem'in kıyafetlerini giydiğine dikkat çeken gazete, "Erdem'in, yaratıcılığına sofistike bir yanı veren uluslararası bir görürümü var" dedi.

Gazete, Erdem'in, "Londra'nın Christian Lacroix'ı" olarak nitelendirildiğine dikkat çektikten sonra "Ona Amerikan Vogue dergisinde sık sık yer veriliyor. Önemli etkinlikler için nasıl giyinileceğini anlayan bu genç adamı, büyük bir küresel sükse bekliyor" ifadelerini de kullandı.

HABER X

1 yorum:

alperatabay dedi ki...

Tebrikler, Moralioğlu...

Yorum Gönder