24 Temmuz 2014 Perşembe

ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ BAŞLIYOR!



Rock'ın önemli isimlerinin sahne aldığı Zeytinli Rock Festivali önümüzdeki günlerde başlayacak. Üç gün sürecek olan Zeytinli Rock Festivali konuklarına muhteşem anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Zeytinli Rock Festivali'nin biletleri satışa sunuldu. Zeytinli Rock Festivali başlıyor!

Zeytinli Dalyan Sahili'nde gerçekleşecek olan Zeytinli Rock Festivali, rock müziğinin önemli isimlerinden Umut Kuzey'in genel koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek. Her sene yoluna düzenli olarak ve gelişerek devam eden Zeytinli Rock Festivali'nde birbirinden ünlü isimler sahne alacak. Zeytinli Rock Festivali'nin biletleri satışa çıktı. Bir sürpriz de kamp+kombine bileti olan katılımcılar için yapılacak. Bir gün önceden kapılar açılacak ve erken gelen kampçılar için hoşgeldiniz partisi düzenlenecek.
Zeytinli Rock Festivali'nin açılışını İzmirli grup Başıbozuk yapacak. Ayrıca Ankara'nın sevilen grubu Metropolis'te eski solisti Ercüneyt Özdemir ile sahnede olacak. Zeytinli Rock Festivali ünlü isimleri konuk edecek. Cem Adrian, Nev, Moğollar, Mor ve Ötesi gibi birbirinden başarılı isimler sahnede olacak. Zeytinli Rock Festivali'nin bilet fiyatları günlük 30 TL, kombine 50 Tl, kombine+kamp 60 Tl olarak açıklandı.

0 yorum:

Yorum Gönder