7 Temmuz 2014 Pazartesi

ŞARJ SORUNUNA ÇÖZÜM, BU ALET SEN YÜRÜDÜKÇE KENDİNİ ŞARJ EDİYOR



Son yıllarda büyük bir sorun haline gelen akıllı telefonlarla ilgili şarj sorunun ortadan kaldıran bir icat ortaya çıktı. Go Kin şarj çantası ile nerede olursanız olun telefon için gereken elektrik hep yanınızda olacak.

Genellikle akıllı cep telefonlarında en çok eksikliğini hissettiğimiz elektrik prizi meselesine kesin çözüm bulundu. Artık yedek bataryalar vb. şeyleri yanınızda taşımanıza gerek kalmadı. Go kin Şarj Çantası ile ister dağda, ister denizde, aklınıza gelebilecek her yerde şarjınız bir kablo uzaklıkta olacak. Go Kin şarj çantasının çalışma prensibi ise sizin enerjinize bağlı.Siz yürüdükçe elektrik yüklenecek ve bu yüklenen elektrik ile tabletlerinizi, cep telefonlarınızı şarj edebileceksiniz.
Go Kin sırt çantasından çıkarmış olduğunuz kabloyu ayağınıza bağlayıp telefonunuzu şarj edebileceksiniz. Peki ayakkabınızda telefon için uygun bir askı yoksa ne yapacaksınız? Bu durumda ise; Go Kin çantanızdan çıkan 2 adet çırt çırtlı bileklik ile telefonunuzu rahat bir şekilde şarj edip kullanabileceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder