7 Mart 2014 Cuma

EFSANE TANGO ORKESTRASI İSTANBUL'DA



İstanbul TANGO Okulu'nun katkılarıyla, 6. tanGO TO İstanbul Festivali kapsamında Astor Piazolla ve Osvaldo Pugliese'nin varisi, klasik müzikle tangoyu harmanlayan, müzik otoriteleri tarafından dünyanın yaşayan "En İyi Tango Orkestrası" kabul edilen efsanevi ''Color Tango de Maestro Roberto Alvarez'', dünya şampiyonu dansçılarıyla birlikte İstanbul'da.

Dünya şampiyonu Arjantinli dansçılar eşliğinde sahnelenecek olan "COLOR TANGO SHOW" 10 Mart Pazartesi günü Tim Show Center'da.
Geç dönem Osvaldo Pugliese Orkestrasının baş bandoneon sanatçısı Roberto Alvarez tarafından yönetilen Color Tango Orkestrası, 1920'lerin ortalarında ortaya çıkan, daha sonralarında ise Alfedo Gobbi ve özellikle Osvaldo Pugliese gibi büyük ustalarında katkılarıyla gelişimini sağlayan Decareana isimli ekolün en katıksız ustalarından oluşmaktadır.
Romantik ve kuvvetli etkileyiciliğiyle tango, düzenlemelerine yapılan atik ve yenilikçi müdahaleler ile altın çağı olan 40'lı yıllar boyunca bu ekol ile evrimini sürdürmüş. Aynı bakış açısıyla orkestranın repertuarına katılan yeni eserler, yeni ilgi odaklarını da beraberinde getirmekte.
10 Mart saat 21.00'de Dünyaca ünlü ''Color Tango Orkestrasıyla'' ve dansçılarıyla beraber unutulmaz bir gece yaşayacağınız şovun biletleri Biletix'de.

0 yorum:

Yorum Gönder