23 Eylül 2014 Salı

İDSO 33 KONSER VERECEK



İDSO orkestrası, Aya-İrini Müzesi, Caddebostan Kültür Merkezi, Fulya Sanat Merkezi, Beylikdüzü Kültür Merkezi, Cennet Kültür Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda müzikseverlerle buluşacak.

İDSO, açılış konserinin ardından, 24 Ekim'de Aya İrini'de "Polonya Haftası"nda, Polonyalı ünlü orkestra şefi Tadeusz Strugala şefliğinde piyanist Kemal Cem Yılmaz ve keman sanatçısı Alexandra Kuls'in solist olarak yer alacağı konserler verecek.
Fulya Sanat Merkezi ev sahipliğinde, 31 Ekim'de verilecek "Cumhuriyet Bayramı Konseri"ni şef Emil Tabakov yönetecek. Konserde çello sanatçısı Yılmaz Bişer de solist olarak yer alacak.
Fulya Sanat Merkezi'nde 26 Aralık'ta gerçekleşecek yeni yıl konserinde ise Lukasz Borowicz şefliğindeki orkestraya vokelde Seran Bilgi, piyanoda Devrim Yeşilpınar, gitarda Alpay Çiftçi, davulda Bora Peynirci, bas gitarda Halil Serin eşlik edecek.
Orkestra 6 Şubat'ta "İsveç Haftası" kapsamında Caddebostan Kültür Merkezi'nde Ender Sakpınar'ın şefliğinde, konser verecek. Fulya Sanat Merkezi'nde de 13 Şubat'ta "Sevgililer Günü Konseri"yle müzikseverlerle buluşacak.
Fulya Sanat Merkezi'nde 24 Nisan'da verilecek "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" konserini takiben, 15 Mayıs 2015'te "Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Konseri ve Genç Yetenekler Yarışması" düzenlenecek. "Yaza Merhaba Konseri" ise Fulya Sanat Merkezi'nde 29 Mayıs akşamı İncesaz solistliğinde sanatseverlerle buluşacak.

0 yorum:

Yorum Gönder