24 Nisan 2014 Perşembe

16. ESKİŞEHİR FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR



16. Eskişehir Film Festivali başlıyor / Eskişehir Film Festivali izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmenlerin ve usta sinemacıların da söyleşiler yaptığı etkinlik, büyük bir önem taşıyor.

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından gerçekleştirilen Eskişehir Film Festivali, bu yıl yine tüm heyecanıyla başlıyor. İzleyiciyle buluşmaya hazırlanan Eskişehir Film Festivali'nde bu yıl 3 belgesel, 51 uzun metrajlı ve 55 kısa film gösterime girecek. Sansasyondan uzak, üniversite kimliği taşıyan uluslararası uzun metrajlı tek film festivali özelliği taşıyan, Eskişehir Film Festivali, 2-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılacak.
16 yıl önce sinema günleri olarak başlayan etkinlik, Anadolu Üniversitesi'nin yaşam boyu öğrenim odaklı bir dünya üniversitesi olma vizyonu ışında Uluslararası bir festivale dönüştü. Yönetmen ve oyuncuların katıldığı, söyleşi yaptığı Eskişehir Film Festivali, keyifli anlara sahne oluyor. İl dışından da birçok sinemasever, her yıl mayıs ayında Eskişehir'e gidiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder